Ірина Маленко стала фіналісткою “МайстерШеф”

Ірина Маленко стала фіналісткою “МайстерШеф”

Олександрійка Ірина Маленко дійшла до фіналу популярного шоу, який вібдувся минулої суботи на телеканалі СТБ.

Вона поділилася з нами своїми враженнями від конкурсу і деякими секретами своєї родини.

– Ірина, які Ваші враження від ефіру, що завершився в ночі, і взагалі, як себе почуваєте?

– Звичайно, мене переповнюють почуття і найбільше – це велика вдячність до олександрійців, до всіх, хто мене підтримував. Вашу підтримку я відчувала протягом всіх трьох місяців, поки тривав проект, і відчуваю зараз, коли він завершився. А почуваю я себе дещо розгублено. Передивилася ефір вночі, знову все виринуло в пам’яті: ті емоції, хвилювання… Але як би там не було, шоу – прекрасне. Мені здається, що мене показали саме у тому класному позитивному ракурсі, яка я і хотіла. Страви мої оцінили достойно, як би там не було. Врешті-решт, третє місце – це також фактично призове місце, тому враження двоякі.

– Ви зараз розчаровані чи задоволені собою?

– Абсолютно не розчарована, я собою задоволена! Чесно кажучи, хотілось мені більшого, однозначно мені хотілось перемогти, але по факту все рівно це достатньо непоганий результат, і дуже добре що є над чим працювати. Адже, якщо ти знаєш про свої помилки, значить тобі є з чим далі рухатись вперед. Тому рухаємось далі ще з більшою силою будемо творити, а можливо і трішки витворяти …(сміється)

– Як родина ставилась до того, що Вас тривалий час не було вдома?

– Дійсно, проект знімався довго – три місяці, але не так занадто, як попередні сезони – вони були ще більш триваліші. Ми працювали в рамках карантину, тому не могли приїздити додому. Раніше я свого меншого сина не залишала навіть на одну ніч, а тут такий великий проміжок часу, проте настільки змінилися пріоритети. Так, звичайно, сім’я на першому плані, але от МайстерШеф – це відчуття трішечки подавляє і коли перебуваєш в таких стресових умовах, то менше про це думаєш. Більше хвилюєшся про те, щоб чомусь навчитися і пройти далі. А заради результату треба йти на якісь жертви. Зрозуміло, що чоловік трохи нервував, можливо десь ревнував, але потім, коли ми з ним поговорили серйозно і розставили пріоритети, то все стало добре. Більше того, я дуже відчувала їхню підтримку і це надзвичайно мене радувало, надихало і надавало сил.

– До речі, дома хто у Вас зазвичай готує?

– Дома найчастіше готую я, дуже часто готує мій старший син, я навіть ще колись йому говорила, щоб він ішов на «МайстерШеф-підлітки». Він дійсно смачно готує, але чомусь не схотів. Це було ще до того, як я пішла на МайстерШеф.

– Яким буде Ваш новорічний стіл?

– Новорічний стіл буде достатньо традиційний, тому що ми їдемо зустрічати Новий рік з учасниками МайстерШеф – моєю новою сім’єю. Ми вирішили готувати абсолютно традиційні речі – це буде салат Олів’є обов’язково, але ми можливо його зробимо трохи інакше. Наприклад, варену ковбасу замінимо червоною рибою, а кислі огірки – на свіжі. Обов’язково приготуємо домашній майонез для цієї страви, не обійдеться наш новорічний стіл і без крабового салату. Також планую приготувати для нашої МайстерШефвської сім’ї торт, вони дуже чекають його від мене.

– До речі, чи надходили до Вас пропозиції роботи, як до талановитого шеф-повара?

– Дякую за запитання. Ну таких масштабних пропозицій не було, проект тільки вчора закінчився так що сподіваюсь, що все попереду. Коли я була на стажуванні в Одесі, то Катя (професіонали в шоу – авт.) була не проти, щоб я в неї залишилась. Ми з нею дійсно так плідно попрацювали, дуже класно, дуже весело і найголовніше – продуктивно!

– То Ви поки розмірковуєте?

– Та ні, в Одесу я навряд чи поїду, мені хотілось би в Олександрії щось своє, затишне, романтичне, маленьке, але зараз, в умовах карантину, це все дуже складно. Поживемо, побачимо.

 

Джерело: Олександрійський тиждень

Схожі публікації