Рибні котлети. Рецепт — AlexCity

Рибні котлети. Рецепт

Запечені в духовці міні-котлетки з скумбрії з каррі.

Складові:
Риба (філе скумбрії без кісток) 250 г
Картопля 250 г
Сухарі (панірувальні) 200 г
Яйца 3 шт.
Цибуля (ріпчаста) ½ шт.
Перець (чилі) 2 шт.
Томатна паста 2 ст. л.
Олія 2 ст. л.
Лайм (сік) 1,5 ст. л.
Часник (подрібнений) 1 ст. л.
Імбир (подрібнений) 1 ст. л.
Каррі 1 ч. Л.
Перець (чорний мелений) ½ ч. Л.
Перець (кайенский або чилі мелений) ½ ч. л.
Сіль за смаком.

Процес приготування:

У великій сковороді нагрійте олію і обсмажте на ній нарізану цибулю до м’якості.
Додайте подрібнений імбир і часник і тушкуйте ще 30 секунд.
Додайте каррі, кайенский і чорний перець. Перемішайте.
Прокрутіть філе скумбрії через м’ясорубку і додайте до цибулі зі спеціями. Обсмажуйте 10-15 хвилин. Слідкуйте, щоб риба не підгоріла. При необхідності зменшіть вогонь.
Додайте томатну пасту і дрібно нарізаний перець чилі. Перемішайте і тушкуйте ще 5-10 хвилин.
Відваріть картоплю і зробіть з нього пюре.
Додайте картопляне пюре до риби разом з соком лайма і добре перемішайте.
У великій каструлі нагрійте масло. Додайте панірувальні сухарі, перемішайте і обсмажте до золотистого кольору. Остудіть.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть деко папером для випічки.
Збийте в мисці яйця.
Сформуйте 17-20 міні-котлеток. Умочіть кожну у збите яйце і обваляйте в сухарях. Якщо хочете отримати хрустку скоринку, потрібно повторити це два рази.
Запікайте в розігрітій духовці протягом 5-7 хвилин. Після чого переверніть котлети і запікайте ще 5-7 хвилин з іншого боку.
Подавайте котлети теплими з томатним або будь-яким іншим соусом.

x

Рекомендуємо

СУП-ПЮРЕ З МОРКВИ

Простий вегетаріанський суп з солодкуватим і злегка пікантним смаком. Складові: Морква 800 г Бульйон (овочевий) ...

EnglishRussianUkrainian