Фаршировані гриби портобелло

Фаршировані гриби портобелло

Портобелло – це різновид шампіньйонів, більших за розміром, ніж звичайні. Вони відрізняються щільною м’ясистою текстурою і ніжним смаком.

Інгрідієнти:
Гриби (портобелло) 6 шт.
Помідори (черрі) 12 шт.
Сир (моцарелла міні) 12 шт.
Сир (твердий) за смаком
Рукола по смаку
Соус (песто) за смаком
Олія (оливкова) за смаком
Перець (чорний мелений) за смаком
Сіль за смаком

Процес приготування:

Відріжте ніжки у грибів і ложкою зберіть м’якоть під капелюшком.
Викладіть капелюшки на деко, полийте оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком.
Запікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 10 хвилин або викладіть капелюшки на решітку і запечіть на грилі.
Змастіть капелюшки соусом песто, викладіть половинки помідорів чері і моцарели, а також рукколу. Посипте зверху твердим сиром.
Випікайте в духовці при температурі 220 градусів ще 5 хвилин. Або знову приберіть на гриль до готовності.

Джерело

Схожі публікації