Солодкий перець з рисом і томатною заправкою

Солодкий перець з рисом і томатною заправкою

Фарширований перець по новому рецепту – з оливками, орегано і ніжним сиром фета.

Складові:
Болгарський перець (червоний) 3 шт.
Сир (фета) 1/2 склянки
Рис (сухий) 1 стакан
Чеснок 3 зубчики
Масло (оливкова) 1/4 склянки
Орегано (сушений) щіпка
Оцет (бальзамічний) 2 ст. л.
Оливки 1 / 2 склянки
Горіхи (кедрові) 2 ст. л.
Базилік (свіжий, нарізаний) 1 стакан
Томати (черрі) 1 стакан
Перець (гострий, червоний; пластівці) щіпка
Лимон (цедра) 1 шт.
Процес приготування:
Вимийте солодкий перець, змастіть оливковою олією, посипте орегано, подрібненим часником і пластівцями гострого перцю.
Запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Відваріть рис до готовності.
Змішайте готовий рис з бальзаміком, нарізаними оливками, кедровими горішками і сиром фета.
У блендері подрібніть свіжий базилік, томати черрі, ¼ склянки оливкової олії і цедру одного лимона.
Запечені перці розріжте навпіл і видаліть насіння.
У кожну половинку викладіть рисову суміш і приправте лимонно-оливковою заправкою. Готово!

Джерело

Схожі публікації