В Україні вартість приготування борщу за рік збільшилася на 52% і становить 222 гривні

В Україні вартість приготування борщу за рік збільшилася на 52% і становить 222 гривні

Розраховували продукти на 3 літри борщу: 250 грамів капусти, 500 грамів буряка, 300 грамів картоплі, 150 грамів моркви, 100 грамів цибулі, 2 столові ложки томатної пасти, 30 мілілітрів олії, 500 грамів свинячих ребер, а також сіль, перець і лавровий лист за смаком.

Це обійдеться у 222 гривні, що свідчить про зростання вартості борщу за рік на 52%.

Інфографіка: Український клуб аграрного бізнесу.

Джерело телеграм канал CBN

Схожі публікації

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *