Жителька с. Червона Кам`янка започаткувала власну справу

Жителька с. Червона Кам`янка започаткувала власну справу

Жителька  с. Червона Кам`янка започаткувала у рiдному селi бiзнес у сферi фаст-фуду.

Про це повiдомляє Вiддiл iнформацiйної роботи Кiровоградського обласного центру зайнятості.

“Смачна i недорога їжа для споживачiв – справа, яка менi по-справжньому до душi”, – до такого висновку прийшла Яна Григорiвна, яка за сприяння служби зайнятостi започаткувала  власну справу – надання послуг мобiльного харчування.

 

Пiсля невдалих самостiйних пошукiв роботи, панi Яна зрозумiла, що їй необхiдна допомога, тож одразу звернулася до Олександрiйського мiськрайонного центру зайнятостi. Її увагу привернула iнформацiя для тих, хто бажає розпочати власну справу.

Пiд час iнформацiйного семiнару “Генеруй бiзнес-iдею та розпочни свiй бiзнес”, Яна Григорiвна дiзналася про окремi аспекти започаткування та провадження власної справи. Профконсультацiя та профдiагностичне тестування допомогли жiнцi впевнитись у правильностi власних намiрiв.

Коли постало питання вибору напрямку дiяльностi –у мене виникла думка щодо реалiзацiї якiсної, свiжої, смачної їжi, виготовленої швидко та власноруч. Я проаналiзувала ринок працi. Зрозумiла, що фаст-фуд користується попитом. Адже людина, особливо коли вона на роботi, хоче поїсти швидко, смачно та вiдносно недорого”, – дiлиться спогадами Яна Григорiвна.

Тож жiнка створила бiзнес-план, який успiшно захистила, та отримала одноразову допомогу по безробiттю для започаткування власної справи. На отриманi кошти панi Яна придбала необхiдне кухонне обладнання: апарат для шаурми, грилi та багато iншого.

 

I вже на початку березня колишня безробiтна зареєструвалася як пiдприємець. Тепер у власному закладi швидкого харчування у самому центрi с. Червона Кам’янка , усi охочi можуть придбати смачнi та соковитi шаурму, хот-доги, гамбургери, картоплю фрi, а також гарячi та холоднi напої. За короткий час бiзнес Яни Григорiвни завоював популярнiстю серед рiзних вiкових груп її односельцiв, ставши улюбленим смаколиком, як дорослих, так i дiтей.

Оголошений карантин не став для мене перешкодою. Сьогоднi я маю час для пiдвищення своєї компетенцiї у сферi виготовлення страв для швидкого i смачного перекусу. Переглядаю вiдеоуроки рiзних блогерiв, майстрiв кухарської справи. Отриманi знання та навички вiдпрацьовую вже сьогоднi. I сподiваюсь, що цим я буду дивувати своїх клiєнтiв”, – з упевненiстю говорить бiзнес-ледi.

 

Джерело: Златопіль

Схожі публікації