Гарячий шоколад — символ затишку в холоди, наближення свят і веселощів. Приготуйте класичний гарячий шоколад, кокосовий, з солоним медом або какао на мигдальному молоці і почастуйте ароматним напоєм друзів і рідних.
Класичний гарячий шоколад з корицею
Інгрідієнти:
Вода 1 / 3 склянки
Шоколад (гіркий 70%) 50 г
Кориця 1 паличка
Молоко 1 стакан
Вершки (збиті) 3 ст. л.
Какао (порошок) 1 щіпка
Процес приготування:
Воду, шоколад і корицю з’єднайте в каструлі. Нагрійте, почекайте, поки шоколад розтопиться.
Додайте молоко, перемішайте і доведіть до кипіння.
Зніміть з вогню, витягніть паличку кориці.
Перелийте в склянку, прикрасьте збитими вершками, порошком какао і подавайте гарячим.
Вода 1 / 3 склянки
Шоколад (гіркий 70%) 50 г
Кориця 1 паличка
Молоко 1 стакан
Вершки (збиті) 3 ст. л.
Какао (порошок) 1 щіпка
Процес приготування:
Воду, шоколад і корицю з’єднайте в каструлі. Нагрійте, почекайте, поки шоколад розтопиться.
Додайте молоко, перемішайте і доведіть до кипіння.
Зніміть з вогню, витягніть паличку кориці.
Перелийте в склянку, прикрасьте збитими вершками, порошком какао і подавайте гарячим.
Гарячий шоколад з солоним медом
Інгрідієнти:
Молоко 3 склянки
Шоколад (гіркий тертий) ⅔ склянки
Вершки (жирні) ½ склянки
Мед 3,5 ст. л.
Сіль щіпка
Процес приготування
Нагрійте молоко в каструлі і додайте до нього тертий шоколад, дрібку солі і 2,5 ст. л. меду.
Помішуйте, поки гарячий шоколад не розчиниться повністю, а маса не стане однорідною.
Збийте вершки міксером з 1 ст. л. меду.
Розлийте шоколад по склянках і прикрасьте збитими вершками. Готово!
Молоко 3 склянки
Шоколад (гіркий тертий) ⅔ склянки
Вершки (жирні) ½ склянки
Мед 3,5 ст. л.
Сіль щіпка
Процес приготування
Нагрійте молоко в каструлі і додайте до нього тертий шоколад, дрібку солі і 2,5 ст. л. меду.
Помішуйте, поки гарячий шоколад не розчиниться повністю, а маса не стане однорідною.
Збийте вершки міксером з 1 ст. л. меду.
Розлийте шоколад по склянках і прикрасьте збитими вершками. Готово!
Кокосовий гарячий шоколад
Цей ніжний шоколадний напій цілком може замінити десерт — він готується з мигдальним і кокосовим молоком, гірким шоколадом і невеликою кількістю цукру.
Цей ніжний шоколадний напій цілком може замінити десерт — він готується з мигдальним і кокосовим молоком, гірким шоколадом і невеликою кількістю цукру.
Інгрідієнти
Мигдальне молоко 300 мл
Шоколад (гіркий) 100 г
Кокосове молоко 60 мл
Цукор (коричневий) 3 ст. л.
Процес приготування
Розтопіть шоколад в невеликій каструлі.
Додайте кокосове і мигдальне молоко, засипте цукор. Перемішайте вінчиком до однорідного стану.
Розлийте готовий напій по склянках і подавайте гарячим. Смачного!
Мигдальне молоко 300 мл
Шоколад (гіркий) 100 г
Кокосове молоко 60 мл
Цукор (коричневий) 3 ст. л.
Процес приготування
Розтопіть шоколад в невеликій каструлі.
Додайте кокосове і мигдальне молоко, засипте цукор. Перемішайте вінчиком до однорідного стану.
Розлийте готовий напій по склянках і подавайте гарячим. Смачного!
Какао на мигдальному молоці
Гарячий шоколад багатий антиоксидантами, залізом і корисними жирами з мигдалю. А ще він дуже смачний!
Гарячий шоколад багатий антиоксидантами, залізом і корисними жирами з мигдалю. А ще він дуже смачний!
Інгрідієнти
Мигдальне молоко 1 стакан
Какао 1 ст. л.
Шоколад 30 г
Сахар 1 ст. л.
Процес приготування
Мигдальне молоко підігрійте в каструлі.
Додайте какао-порошок, тертий шоколад і цукор.
Перемішайте і потримайте на вогні до повного розчинення шоколаду.
Перелийте напій в термос або термокружку.
Мигдальне молоко 1 стакан
Какао 1 ст. л.
Шоколад 30 г
Сахар 1 ст. л.
Процес приготування
Мигдальне молоко підігрійте в каструлі.
Додайте какао-порошок, тертий шоколад і цукор.
Перемішайте і потримайте на вогні до повного розчинення шоколаду.
Перелийте напій в термос або термокружку.